ГоловнаБлогКоли можна купити машину дешевше

Коли можна купити машину дешевше

Покупка автомобіля – це важливе та відповідальне рішення, яке потребує ретельного аналізу та підготовки. Зараз пошук та купівля машини стала значно простішою. сильно допомагають спеціалізовані сайти та маса інформації в інтернеті. Можна відстежити коливання цін та заздалегідь запланувати продаж чи купівлю авто. Розглянемо, які фактори впливають на ціну і коли краще купувати машину.

Не секрет, що ціни на транспортні засоби можуть значно коливатися залежно від пори року. Давайте розглянемо, які сезони є найбільш сприятливими для покупки.

Купити авто недорого - сезон

Купити автомобіль восени

Осінь не сама «гаряча» час для продажу авто – багато потенційних покупців з'їздили у відпустку і витратили якусь частину своїх заощаджень. Пізньої осені всі вже готуються до майбутніх новорічних та передноворічних свят. Для покупців це чудовий час – можна купити автомобіль дешевше ніж улітку.

Чи варто купувати авто навесні

У настанням тепла прокидається і попит на машини – багато потенційних покупців відкладають покупку на весну, а значить і ціна зростатиме. Не рекомендуємо купувати саме навесні, якщо є час зачекати.

Коли вигідно купувати автомобіль

Купити авто взимку

Непоганий варіант зробити собі подарунок до нового року. Взимку купують небагато – більшість витрачає гроші на підготовку до свят, на подарунки, з'являються інші витрати. Продавці помічають зниження попиту, їм дзвонять рідше щодо автомобіля, а отже доводиться знижувати ціну. Цим можна скористатися та купити машину дешевше ніж в інші сезони.

Ще одна перевага купівлі машини взимку – можна перевірити наскільки добре запускається та швидко прогрівається двигун у морозну погоду. До того ж після Нового року машина автоматично стає ще на рік старшою, а отже, і трохи втрачає в ціні.

Покупка уживаної машини влітку

У ясну погоду всі подряпини та дефекти кузова добре видно, до того ж можна перевірити наскільки добре працює кондиціонер. З іншого боку, саме влітку найбільше купують та продають автомобілі, тому знайти пропозицію зі знижкою або добре сторгуватися навряд чи вийде.

Коли купувати машину дешевше

Як можна недорого купити нову машину

Коли виробники починають готуватися до випуску нових моделей, вони намагаються розпродати ті, що залишилися в салоні, трохи дешевше. Такий момент потрібно не пропустити – можна отримати хорошу пропозицію на модель, яку давно хотілось.

Багато дилерів проводять розпродажі та пропонують вигідні умови у святкові періоди: Новий рік, День незалежності або Чорна п'ятниця. Ці акції можуть стати чудовим шансом заощадити на покупці.

Кілька порад, як знайти дійсно хорошу цінову пропозицію:

  • стежте за змінами на авторинку;
  • використовуйте кілька онлайн-майданчиків для пошуку;
  • читайте форуми, щоб дізнатися які моделі та марки добре показали себе в експлуатації.

Підходьте до покупки автомобіля усвідомлено та уважно. Враховуйте сезонні коливання, поточну економічну ситуацію та особливості вторинного ринку. Так ви зможете зробити дійсно вигідну покупку, яка радуватиме вас довгі роки.

 
Залишіть свої дані
Щоб ми могли зв'язатися з Вами і уточнити всі деталі
Надіслати
Massenger
Whatsapp
Viber
Telegram
Kyivstar097 617 02 02
Lifecell093 617 02 02
Vodafone099 617 02 02
Обратный звонокВам перезвонят
Email письмо