ГоловнаБлогЯк продати праворульне авто

Як продати праворульне авто

В Україні з правостороннім дорожнім рухом практично всі автомобілі ліворульні. А ось праворульні авто можна зустріти дуже рідко, з високою ймовірністю це будуть "японці". У таких машин є свої шанувальники, оскільки японський автопром славиться своєю якістю збірки і передовими інноваціями. Також праворульні транспортні засоби привозять із Великобританії чи Австралії, де також дуже високі вимоги до якості деталей та складання.

Іноді праворульні авто обирають ті, хто провів багато часу за кордоном і вже звик до такого розташування керма. Додатковим бонусом таких машин буде практично нульова статистика угонів. Однак, якщо ви власник праворульного автомобіля і вирішили продати його, це може бути досить непросто. Розберемо які можуть бути варіанти, якщо потенційних покупців мало.

Як продати праворульне авто вигідно

Кому можна продати праворульний японський автомобіль

Існує ціла низка організацій, які спеціалізуються на викупі, зокрема, таких авто. Власники праворульних машин можуть вибрати відповідний варіант залежно від своїх пріоритетів: отримати максимальну суму, продати швидко або обміняти транспортний засіб на інший:

  • Автосалони та автодилери. Вони можуть виставити автомобіль на продаж на автомайданчику, для цього вам потрібно буде заплатити комісію. Не надто зручний спосіб, оскільки поки машина стоятиме на парковці автодилера, у вас не буде ні грошей на покупку нової, ні автомобіля. До того ж багато залежить від популярності даного автомайданчика.

  • Трейд-ін. Ви продаєте свою праворульну машину і одразу ж купуєте нову або свіжішу уживану модель. У цьому випадку автосалон або дилер викуповує вашу машину, а ви доплачуєте різницю у вартості та їдете на новому авто. Це досить зручний спосіб, але не кожен автомобіль може підходити під умови трейд-ін.

  • Компанії з автовикупу. Це найшвидший та безпроблемний спосіб швидкого продажу праворульного авто. Такі компанії спеціалізуються на швидкому викупі машин, пропонуючи зручні умови угоди та ціну трохи нижчу за ринкову. Краще зробити запити одразу кільком автоскупникам праворульних машин, щоб порівняти пропозиції та вибрати найвигіднішу.

  • Авторозбирання. Багато компаній займаються розбиранням автомобілів на запчастини та утилізацією старих машин. Це хороший варіант для продажу застарілих та неробочих транспортних засобів.

Як швидко праворульне авто

Як швидко продати японське праворульне авто через автовикуп

Наша компанія спеціалізується на викупі будь-яких автомобілів, у тому числі праворульної збірки. Ми викуповуємо машини у будь-якому стані, різних марок та років випуску. Готові запропонувати вам професійну допомогу на кожному етапі:

  1. Первинна консультація. Попередню вартість можна дізнатися по телефону, зв'язавшись з нашим консультантом. Можна також заповнити коротку форму на нашому сайті, де вказати основні характеристики машини. Порахуємо та швидко повідомимо вам ціну на авто.

  2. Оцінка автомобіля. Наш оцінювач може виїхати до вас у будь-яке зручне місце: додому, на роботу чи можете самі під'їхати до нашого офісу. Є виїзд фахівця у область за попередньою домовленістю.

  3. Підготовка документів. Після ухвалення рішення про продаж ми одразу ж розпочинаємо підготовку необхідного пакету документів. Забезпечуємо повний нотаріальний супровід угоди, гарантуємо юридичну чистоту та безпеку.

  4. Транспортування автомобіля. Якщо потрібно, наш евакуатор оперативно доставить машину з місця паркування до МРЕВ. Вам не потрібно турбуватися про логістику – ми зробимо все за вас. Весь процес, починаючи від оцінки та закінчуючи отриманням грошей, займає лише близько години.

  5. Виплата грошей. Одразу ж отримаєте повну вартість готівкою або за безготівковим розрахунком – на ваш вибір.

Особливості викупу праворульних автомобілів після ДТП

Продаж японських праворульних авто, які побували в ДТП, – це дуже поширена послуга. Вся справа у високій якості запчастин – якщо замовляти оригінальні деталі із заводу, то вони коштуватимуть дуже дорого. Тому не буде нестачі в покупцях навіть на сильно биті, несправні чи не на ходу автомобілі. Проте краще звернутися до фахівців, де запропонують ціну вище, а угода буде швидкою та абсолютно безпечною.

Як продати праворульну машину після ДТП

Перший варіант – продаж авто під ремонт. Якщо самостійно займатися ремонтом ви не хочете, чи не маєте коштів на це, то можна продати авто перекупникам. У цьому є сенс якщо присутні серйозні пошкодження важливих частин конструкції. Покупець сам вирішить, ремонтувати авто або розібрати його на запчастини, оскільки японські комплектуючі славляться своєю якістю і можуть бути затребувані навіть після кількох років використання. Наприклад, диски та покришки з праворульних машин японської збірки можна використовувати на інших авто, навіть якщо вони вже кілька років їздили дорогами.

Другий варіант – відновити машину після аварії та потім продати. Варіант підходить тим, хто знається на будові авто, знає хороше СТО і де можна взяти деталі недорого. У такому разі машина може бути якісно відновлена, і її можна вигідно продати.

 
Залишіть свої дані
Щоб ми могли зв'язатися з Вами і уточнити всі деталі
Надіслати
Massenger
Whatsapp
Viber
Telegram
Kyivstar097 617 02 02
Lifecell093 617 02 02
Vodafone099 617 02 02
Обратный звонокВам перезвонят
Email письмо