ГоловнаБлогШвидко продати Hyundai у Харкові

Швидко продати Hyundai у Харкові

В автомобільній індустрії машини від Hyundai займають міцні позиції завдяки своїй надійності, стильному дизайну та інноваційним технологіям. Однак, якщо ваше авто вже пора поміняти, або просто терміново потрібні гроші, то варто скористатися автовикупом. Це чудовий спосіб швидко продати машину та отримати за неї гідну суму.

Машини Hyundai від південнокорейського автогіганта

Hyundai Motor Company була заснована ще 1967 року. Перші моделі цієї марки копіювали автомобілі інших виробників, підбираючи найкращі комбінації технічних характеристик та виду кузова, тому вихід на світовий ринок зайняв деякий час.

Вже з 1980-х почалася активна експансія на ринки США та Європи, а з виходом легендарної моделі Hyundai Sonata південнокорейський гігант зайняв одне із лідируючих місць серед всесвітньо відомих марок авто. З 2020 року розпочалося активне виробництво електромобілів. Сьогодні авто від Hyundai – одні з найпопулярніших, на нашому авторинку найчастіше можна зустріти позашляховики та електромобілі цієї марки.

Автовикуп Харків - Hyundai

Скупка авто Hyundai – які моделі можна продати

Найпопулярніші моделі цієї марки, які ви гарантовано зможете продати в автовикуп:

  • Santa Fe;
  • Creta;
  • Tucson;
  • Elantra;
  • Sonata.

Також є скупка автомобілів інших моделей, позашляховиків, седанів, мінівенів та хетчбеків різних років випуску. Якщо транспортний засіб із пошкодженнями, не на ходу або після ДТП, то за нього також можна отримати вигідну ціну.

Чи можливий автовикуп Хундай після ДТП

Самостійний продаж Hyundai після серйозної ДТП може бути складним по низці причин. По-перше, автомобіль може бути сильно пошкодженим – на такі машини попит дуже низький. По-друге, для товарного виду пошкодженого авто потрібно проведення ремонтних робіт та відновлення – все це може бути дорогим та вимагати часу. Тому самостійний продаж битих машин часто дуже проблемний. Набагато зручніше та вигідніше –скупка Hyundai після ДТП. Ви зможете отримати гідну суму навіть за сильно пошкоджений транспортний засіб.

Терміновий викуп Hyundai у Харкові

Як продати кредитний Hyundai через автовикуп

Продаж кредитної машини через автовикуп може бути досить простий і допоможе швидко позбутися боргу по автокредиту. Спочатку вам потрібно підготувати всі необхідні документи: технічний паспорт, паспорт та код власника, сервісну книжку (якщо є), а також документи, пов'язані з кредитом.

Оцінювач огляне ваш автомобіль, щоб визначити його ринкову вартість. Враховується технічний стан, пробіг, комплектація, рік випуску, стан салону та кузова, ін. Після оцінки ви отримаєте остаточну вартість, за яку можна буде продати машину. Якщо пропозиція вас влаштовує, можна оформлювати угоду у МРЕВ. Далі частина коштів за Хундай виплачується банку (залишок за кредитом), а решта суми залишається вам.

Скільки часу займає викуп Hyundai

Ми пропонуємо купити вашу машину в найкоротші терміни – в середньому на оцінку та оформлення в МРЕО потрібен лише один день. Якщо є проблеми з документами або потрібен виїзд в область, то процедура може тривати 2-3 дні. Це в будь-якому випадку швидше та зручніше, ніж самостійний пошук покупця через сайти оголошень.

Скупка Hyundai - дорого

Автовикуп Хундай – як відбувається ця процедура

  1. Заявка на сайті, в одному з месенджерів або по телефону. Потрібно буде описати стан машини, вказати рік випуску та пробіг. Краще додатково надіслати фото Hyundai, тоді початкова оцінка буде набагато точнішою.
  2. Наші фахівці виїдуть на місце стоянки авто для оцінки та перевірки необхідних документів для продажу машини. Зробимо розрахунок вартості автовикупу Hyundai.
  3. Угода купівлі/продажу – вся процедура відповідно до законодавства через МРЕО.
  4. Виплата грошей за машину на руки, відразу при укладанні угоди в сервісному центрі МВС – так само, як за звичайного продажу машини.

Працюємо у Харкові та по всій Харківській області. Зателефонуйте нам і за 10 хвилин дізнайтесь, за скільки можна продати свій Хундай!

Чому варто звернутися до нас для викупу Хундай

Ми маємо багаторічний досвід роботи на ринку викупу автомобілів і заслужили репутацію надійного та професійного партнера. Весь процес чесний та прозорий, без прихованих комісій чи непередбачених витрат. Ми швидко оцінимо ваш автомобіль Hyundai і запропонуємо справедливу ціну, враховуючи його поточний стан та ринкову вартість. Одразу виплатимо вам гроші без зайвих затримок на карту або готівкою. Вам потрібно лише зв'язатися з нами та залишити заявку.

 
Залишіть свої дані
Щоб ми могли зв'язатися з Вами і уточнити всі деталі
Надіслати
Massenger
Whatsapp
Viber
Telegram
Kyivstar097 617 02 02
Lifecell093 617 02 02
Vodafone099 617 02 02
Обратный звонокВам перезвонят
Email письмо