ГоловнаБлогТерміновий викуп БМВ – як продати авто вигідно

Терміновий викуп БМВ – як продати авто вигідно

1/3 європейського ринку автомобілів – це машини з Німеччини, у тому числі відомі у всьому світі BMW. Ці автомобілі славляться найвищою якістю складання та комплектуючих, а також вони виглядають дуже ефектно - від легкових сімейних до масивних позашляховиків.

Терміновий викуп БМВ

Якщо ви вирішите продати свій БМВ, то навряд чи процес затягнеться – охочих стати власниками авто такої марки дуже багато. З іншого боку, ви можете зіткнутися з труднощами у продажу саме за свою ціну. Вам дзвонитимуть і проситимуть знижку, а після перегляду вказуватимуть на найнесуттєвіші вади, щоб знизити вартість на 500-1000 дол. Розглянемо, як продати авто БМВ і не помилитися в ціні.

Як визначити ціну на машину БМВ

Вартість авто залежатиме від таких факторів:

  • пробіг;
  • технічний стан;
  • зовнішній вигляд;
  • рік випуску;
  • комплектація;
  • удосконалення кузова або салону (наприклад, незвичайна аерографія на капоті, дорогі чохли на сидіннях, покращені характеристики акустичної системи тощо).

Які документи потрібні для продажу BMW

Для продажу авто будуть потрібні:

  • паспорт власника;
  • якщо машина належить юрособі – свідоцтво про реєстрацію компанії та паспорт власника компанії, або довіреність на співробітника;
  • техпаспорт на автомобіль.

 Автовикуп БМВ

Як відбувається переоформлення BMW у сервісному центрі

Процес переоформлення зараз дуже простий та максимально зручний для кожного учасника угоди:

  • Перший етап – звернення до експертної служби МВС для технічної експертизи автомобіля. Тут перевіряються справжність VIN-номера та реєстраційних документів. За результатами цього дослідження складається висновок. Результати експертизи дійсні протягом 10 днів, тому можна укласти угоду цього ж або іншого дня.

  • Другий етап – документальна процедура. Потрібно забронювати час відвідування сервісного центру, надати співробітнику всі необхідні документи та сплатити збір. Реєстраційні послуги для викупу авто БМВ можна замовити у будь-якому СЦ, незалежно від місця проживання.

Скупка битих БМВ – де продати авто після ДТП

  • Сайти з оголошеннями – популярні OLX, AuroRia та ін. Там можна докладно вказати стан машини, представити фото дефектів після аварії.

  • Авторинок – якщо машина в хорошому стані, то її можна виставити на майданчик для продажу машин.

  • Соцмережі – Facebook та Instagram можуть допомогти з продажем машини одному з ваших підписників.

  • Компанії з автовикупу БМВ – швидкий спосіб продати машину у будь-якому стані. Вона може бути відправлена на розбирання на деталі або відремонтована та перепродана у майбутньому.

 Продати БМВ вигідно

Як відбувається терміновий викуп БМВ

  1. Заявка на попередній прорахунок. По телефону чи месенджері потрібно вказати основні характеристики машини, відповісти кілька додаткових питань. Найкраще надіслати фото машини для більш точної оцінки. Через 5 хвилин буде виконано прорахунок та озвучено суму автовикупу.

  2. Діагностика. Спеціаліст-оцінювач виїде за місцем стоянки машини або ви можете під'їхати до офісу компанії з автовикупу. Автомобіль буде оглянуто, перевірено експлуатаційні характеристики машини та документи на неї. Після цього ви отримаєте остаточну суму викупу – якщо всі характеристики збігаються з тими, які ви озвучили раніше, сума не зміниться.

  3. Переоформлення. Через сервісний центр МВС робиться стандартне переоформлення автомобіля, гроші перераховуються та перевіряються на справжність у касі МВС. Ви отримаєте всю суму відразу при оформленні. Усі процедури відповідні до чинного законодавства.

Компанії з автовикупу, безумовно, запропонують суму трохи нижчу за ринкову – загалом на 5-10%. З іншого боку, ви не будете гаяти час на покази авто, зустрічі з потенційними покупцями та торги з перекупниками. Викуп БМВ буде швидким, безпечним і цілком вигідним для вас.

Як продати кредитний БМВ

Більшість покупців вважають за краще купувати автомобілі без кредитних обтяжень. Це ризик і додатковий клопіт, а також потрібно подбати щоб машина не була заарештована за несплату боргів. Реальний спосіб продати таку машину – сильно знизити на неї ціну, щоб залучити покупця, або вигідніший спосіб – скористатися послугами автовикупу.

У компаніях з викупу авто є спеціалісти різних профілів, у тому числі працюють юристи. Тому не буде проблем із перевіркою машини по базах, вирішенням усіх проблем із документами та іншими зобов'язаннями. До того ж запропонують більш об'єктивну ціну, ніж на авторинку. Після погашення кредиту залишок коштів буде виплачено вам.

 
Залишіть свої дані
Щоб ми могли зв'язатися з Вами і уточнити всі деталі
Надіслати
Massenger
Whatsapp
Viber
Telegram
Kyivstar097 617 02 02
Lifecell093 617 02 02
Vodafone099 617 02 02
Обратный звонокВам перезвонят
Email письмо