ГоловнаБлогЯк продати КІА у Харкові - швидкий викуп KIA

Як продати КІА у Харкові - швидкий викуп KIA

Власники південнокорейського автовиробника KIA цінують ці автомобілі за стиль та передові технології. Сучасні автомобілі цієї марки оснащені передовими приладами та системами безпеки, забезпечують власнику комфорт та безпеку на дорозі. Багато автолюбителів полюбили автомобілі КІА за їхню надійність та стильний дизайн.

Швидкий викуп KIA

Популярні моделі КІА, які користуються найбільшим спросом

Корпорація KIA – одна із найстаріших серед автовиробників у Кореї, чия історія налічує понад 75 років. Заснована у 1944 році та поступово стала глобальним гравцем в автомобільній індустрії. У 1997 році KIA опинилася у важкій фінансовій ситуації через азіатську економічну кризу. Однак у 1998 році компанію придбала Hyundai Motors, що дозволило їй вийти з банкрутства та розпочати новий етап розвитку.

З 2000 року KIA активно розширює свій модельний ряд і прагне зайняти лідируючі позиції на світовому автомобільному ринку. Серед найпопулярніших моделей можна виділити:

  • Kia Optima EX;
  • Kia Sportage;
  • Kia K5;
  • Kia Sorento;
  • Kia Cadenza.

Яка ціна викупу КІА

Для визначення ціни на машину важливо враховувати декілька ключових факторів:

  1. Зовнішній вигляд. Стан кузова, лакофарбового покриття та загальний вигляд можуть значно вплинути на ціну автомобіля. Машини без пошкоджень та подряпин будуть коштувати більше.
  2. Пробіг. Чим менший пробіг, тим вища ціна автомобіля. Найменший пробіг зазвичай свідчить про менший знос двигуна та інших компонентів.
  3. Комплектація. Наявність додаткових опцій та функцій, таких як навігаційна система, шкіряні сидіння, панорамний люк тощо, що може збільшити вартість автомобіля.
  4. Рік випуску. Зазвичай, чим новіший автомобіль, тим вища його вартість. Однак деякі старі моделі також можуть бути цінними, наприклад, для колекціонерів.
  5. Технічний стан. Автомобіль, який знаходиться у відмінному технічному стані, коштуватиме дорожче. Це справність двигуна, ходової частини, коробки передач та інших систем.

Терміновий автовикуп Кіа у Харкові 

Чи можна продати кредитне авто КІА

Продаж машини, за яку ви ще виплачуєте кредит, може бути досить складним. Багато покупців вважають за краще купувати автомобіль без боргів. Щоб залучити покупця вам, можливо, доведеться зменшити ціну. Але є інший варіант – звернутися до компанії з автовикупу. Тут допоможуть із вирішенням усіх проблем та переоформленням машини, а також запропонують більш справедливу ціну. Після того як кредит буде погашено, вам виплатять залишок коштів.

Що потрібно, щоб терміново продати КІА

Документи, які обов'язково знадобляться:

  • Паспорт власника.
  • Технічний паспорт на автомобіль.

Викуп автомобіля Кіа терміново 

Процес термінового викупу BMW зазвичай складається з кількох етапів:

  1. Заявка на попередній прорахунок. Ви заповнюєте заявку по телефону або у спеціальній формі, вказуючи основні характеристики машини. Протягом 10-15 хвилин буде виконано попередній прорахунок і вам повідомлять суму автовикупу.
  2. Діагностика. Спеціаліст-оцінювач виїжджає на місце стоянки машини або ви можете під'їхати до офісу компанії з автовикупу. Автомобіль оглядається, перевіряються його експлуатаційні характеристики та документи. Після цього вам надається остаточна сума викупу. Компанії з автовикупу, звичайно, запропонують ціну нижче за ринкову – у середньому на 5-10%.
  3. Переоформлення. Через сервісний центр МВС відбувається стандартне переоформлення автомобіля.

Автовикуп КІА в Харкові та в Україні

Викуп Kia – це відмінне рішення для тих, хто цінує свій час та хоче отримати максимальну вигоду від продажу. Ми гарантуємо до 95% ринкової вартості вашого транспортного засобу та оперативне завершення всіх процедур протягом одного дня. Важливо, що обов'язковою умовою для автовикупу є наявність української реєстрації автомобіля та рік випуску не раніше 1990-х.

Наша компанія пропонує вам швидке та дуже вигідне рішення. Ми вже більше 10 років спеціалізуємося на викупі автомобілів цієї марки та гарантуємо чесну та справедливу оцінку вашого транспортного засобу. Наша мета – зробити процес продажу максимально комфортним для вас, а наші фахівці готові провести оперативну оцінку автомобіля.

 
Залишіть свої дані
Щоб ми могли зв'язатися з Вами і уточнити всі деталі
Надіслати
Massenger
Whatsapp
Viber
Telegram
Kyivstar097 617 02 02
Lifecell093 617 02 02
Vodafone099 617 02 02
Обратный звонокВам перезвонят
Email письмо