ГоловнаБлогЯк продати Chevrolet після ДТП або з пробігом

Як продати Chevrolet після ДТП або з пробігом

Популярна не тільки в Америці, але й далеко за кордоном марка авто Chevrolet – бренд із більш ніж сторічною історією. Chevrolet розпочинала як невелика, але дуже амбітна компанія, а сьогодні її машини можна зустріти на дорогах по всьому світу. Це відносно доступні, але при цьому витривалі та надійні автомобілі, які вірою та правдою служать своїм власникам.

На вторинному ринку найпопулярніші моделі цієї марки: Aveo, Cruze, Captiva, Lacetti, Tahoe. Їх ключова перевага – універсальність. Вони можуть бути як сімейними машинами, так і робочими авто для повсякденних завдань. Наприклад, моделі на кшталт Chevrolet Cruze та Aveo славляться своєю економічністю та простотою в обслуговуванні, а позашляховик Tahoe цінують за прохідність та міць.

Chevrolet - як продати

Як і куди продати Chevrolet після ДТП

Багато власників після аварії вирішують віддати машину на ремонт, сподіваючись, що зможуть їздити на ній або потім вигідно продати. Але давайте будемо чесними: це додаткові витрати, які не завжди виправдані. Оскільки більшість власників машин не розуміються добре на деталях та комплектуючих, отже не можуть самостійно оцінити майбутню вартість ремонту. За фактом, на СТО доведеться залишити значну суму, а їздити на «битому» авто може бути вже не так безпечно, як до аварії.

З автовикупом все набагато простіше. Вам не потрібно вкладатися в ремонт або переживати за пошук покупця, який погодиться на «битий» автомобіль. Ми оцінюємо машину як є, з усіма дефектами та проблемами, не ставимо зайвих питань та розуміємо, що ситуації бувають різними. У більшості випадків ми викуповуємо машину під відновлення – самі займаємося ремонтами авто та співпрацюємо з перевіреними підрядниками, а також знаємо де недорого взяти оригінальні деталі на будь-яку модель. Якщо ваше авто потрапило в досить серйозне ДТП, то ми викупимо його під розбирання. Машина стане донором запчастин для інших автомобілів.

Швидко продати Шевроле у ​​Харкові

Куди продати Шевроле з великим пробігом

Будь-який автомобіль з часом починає вимагати все більше вкладень на обслуговування, тому багато водіїв замислюються про те, щоб продати його та придбати щось більш нове. Але ось невдача – знайти покупця, який погодиться купити машину з великим кілометражем може бути непросто. Доведеться або сильно знижувати ціну, або робити дорогу передпродажну підготовку, щоб у всьому іншому машина була ідеальною.

Другий варіант – відразу звернутися до автовикупу. Зрозуміло, вартість машини буде нижчою, ніж можна було очікувати при звичайному продажу, але це гарантовано швидкий і безпроблемний варіант. Ви отримаєте чесну оцінку та гроші за свій автомобіль без зайвої бюрократії.

Як відбувається викуп Chevrolet у нас

  1. Залишіть заявку. Зателефонуйте чи заповніть невелику форму на сайті. Наші менеджери готові проконсультувати, прорахувати та відповісти на всі запитання.

  2. Попередня оцінка. Ми врахуємо модель Chevrolet, його вік, пробіг та загальний стан, щоб сформувати попередню пропозицію ціни за машину.

  3. Огляд автомобіля. Наш спеціаліст приїде до вас у зручний час та огляне автомобіль, виконає оцінку на місці.

  4. Остаточна вартість. Після огляду ми зможемо озвучити фінальну вартість.

Якщо ви згодні – цього чи наступного дня оформляємо купівлю-продаж у СЦ МВС і одразу там виплачуємо вам всю обумовлену суму.

Chevrolet з пробігом - автовикуп

Чому варто вибрати Кубай Кар для викупу Chevrolet

Ми займаємося автовикупом уже багато років і знаємо, що для клієнтів важливі чесність, прозорість умов та швидкість продажу. На відміну від приватних продажів, де доводиться стикатися з безліччю питань, несподіваними проблемами та затягнутими переговорами, у нас все дуже просто.

Ми пропонуємо не лише високі ціни, а й персональний підхід до кожного клієнта. Також важливо що наші фахівці добре знайомі з особливостями кожної моделі Chevrolet, тому ви завжди можете розраховувати на чесну оцінку.

 
Залишіть свої дані
Щоб ми могли зв'язатися з Вами і уточнити всі деталі
Надіслати
Massenger
Whatsapp
Viber
Telegram
Kyivstar097 617 02 02
Lifecell093 617 02 02
Vodafone099 617 02 02
Обратный звонокВам перезвонят
Email письмо